Piese auto din dezmembrari | Piese pentru Mercedes Vito din dezmembrari | Piese pentru BMW din dezmembrari | www.dezmembrari-mercedes-bmw.ro /

Pentru ca masina ta merita cea mai
de calitate piesa, in cel mai scurt timp!


La comenzi de 4000 Ron livrarea se face gratuita oriunde in tara!

piese auto prin telefon
 
Alege modelul tau
Alege categoria piesei
Cautare rapida
Cautare rapida piese auto din dezmembrarbi.
Introduce expresia dorita si
apasa pe buton!


Asiguram montajul pieselor la pret imbatabil!
(Valabil doar pentru cei care se deplaseaza la sediul firmei)

Astfel reusim sa va scapam de multe griji, nu este necesar sa mai cautati piese, dispuneti de serviciile noastre de calitate in montajul pieselor, schimbatul geamurilor pe loc la preturi imbatabile.Despre noi

 

In oferta noastra de piese auto din dezmembrari gasiti piese pentru Mercedes si  BMW iar motivul pentru care ne limitam la cele doua modele auto este foarte simplu: astfel putem afirma cu incredere ca suntem priceputi in domeniu si avem faima de firma serioasa. Venim in intampinarea actualelor nevoi ale consumatorilor astfel putem asigura piese de cea mai buna calitate,sa le montam la pret imbatibil cu mecanici priceputi in domeniul mecanicii-tinichigeriei auto. Asiguram factura si garantia tuturor pieselor vandute sau retur la marfa vanduta, daca nu este in conformitate cu ce ati comandat ,sau daca se defecteaza in perioada de garantie.
Montajul pieselor se efectueaza doar la sediul firmei in Satu Mare si este asigurata de echipa specializata in domeniul mecanicii auto-reparatii capitale motoare/schimbat motoare. Dispunem de tinichigii cu experienta care inlocuiesc lonjeroane, aripi spate, praguri inclusiv geamuri-parbrize si vopsit auto. Asiguram conditii de lucru moderne si eficace pentru a satisface nevoile clientilor in orice domeniu auto.

Exista posibilitatea de a livra (in sistem ramburs) piese auto si elemente de caroserie oriunde in tara in termen scurt (1-2 zile lucratoare), plata transportului fiind suportata de catre client, iar la comenzi de 4000 Ron livrarea se face gratuita oriunde in tara. Clientii nostri au posibilitatea de a deschide coletele si a verifica daca piesele sunt in conformitate cu ce au comandat.
Ne dorim numai clienti multumiti care odata ce au cumparat piese de la noi, nu doar ca beneficiaza de discount pana la 15% , sa comande piese cu buna credinta pentru ca punem pret pe calitate.Clientii nostri se bucura de garantia si montajul piesei lasand grija pe capul nostru pentru a identifica piesa, pentru a o monta cand e cazul.


Stocul on line este actualizat zilnic si puteti suna pentru comenzi sau ne puteti trimite cererea oferta on line iar operatorii nostri va vor contacta in cel mai scurt timp pentru a va comuniuca oferta de pret ,termen de livrare etc.


Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie zilnic intre orele 8:00 si 17:00 iar sambata intre orele 9:00 si 13:00.

 

.

 

kep1 kep2 kep2

DESPRE NOI
CONTACT
COMANDA PIESE AUTO ON-LINE

PIESE VITO, PIESE BMW
In oferta noastra de piese auto din dezmembrari gasiti piese pentru Mercedes si BMW,...Citeste mai mult »

kep1 kep2 kep2

TELEFON:
+4.0755.88.29.89E-MAIL:
info@dezmembrari-mercedes-bmw.ro


PERSOANA: Ioan Sabados

 

SATU MARE - Judet Satu Mare

COMANDA PIESE AUTO ON-LINE:
Cererile oferta de pret se pot solicita telefonic sau prin formularul de cerere oferta. Veti fi contactat in cel mai scurt timp de catre operatorii nostri specializati in domeniul pieselor auto pentru a va comunica pretul sau pentru confirmarea comenzii.
Citeste mai mult »


 

LIVRARE:

 

La comenzi de 4000 Ron livrarea se face gratuita oriunde in tara!


Livrarea se face prin curier oriunde in tara in 1-2 zile lucratoare. Aveti posibilitatea de a deschide coletul inainte de a plati la curier. Citeste mai mult »

Piese auto din dezmembrari | Piese pentru Mercedes Vito din dezmembrari | Piese pentru BMW din dezmembrari | www.dezmembrari-mercedes-bmw.ro